RMS Beauty – Skin2Skin Beauty Sponge

200,00 kr

Upptäck den ultimata verktyget för en felfri applicering av din makeup – RMS Beauty Skin2Skin Beauty Sponge. Denna mjuka, fjäderlätta svamp är designad för att ge en jämn och naturlig finish till din hud. Med sin unika form och struktur gör den det enkelt att applicera foundation, concealer och andra produkter jämnt och sömlöst. Den är tillverkad av högkvalitativt material som är skonsamt mot huden och ger ett professionellt resultat varje gång. Oavsett om du vill skapa en naturlig vardagslook eller en glamorös kvällsmakeup, kommer RMS Beauty Skin2Skin Beauty Sponge att vara din oumbärliga följeslagare för att uppnå en felfri och strålande hud.

Den övre sidan har RMS signaturvirvelmönster som liknar ett fingeravtryck för att efterlikna hudmot-hud applicering och kan användas för målinriktad täckning, medan den släta, rundade sidan är perfekt för att blanda och sudda med maximal kontroll. Tillverkad av premium antimikrobiellt skum håller denna fluffiga svamp produktabsorptionen till ett minimum.

“Denna svamp är mitt nya måste eftersom den gör foundation-applicering så mycket enklare och överlägset felfri.” – Rose-Marie Swift Grundare och Makeup Artist

3 i lager

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.