49,00 kr
Namnet “gigli” betyder “lilja” på italienska, och pastan får sitt namn från sin likhet med liljeblommor. Gigli har en flikig, krusig yta, vilket gör att såser kan fästa bättre.
Mormors pastabageri skapades 2024 med en vision om att det finns en mormor i alla länder och det finns pasta i alla länder. En mormor förknippas ofta med ärlig mat på lokala råvaror efter robusta recept. En mat som smakar som man minns det och som vi menar är något man alltid längtar efter. Vi lever efter vår vision ”Alla älskar pasta”. Pastan tillverkas av svenska råvaror i pastabageriet på Kungsholmen, Stockholm.
Tillverkas av mjöl från Limabacka Kvarn i Halland.
Koktid: 5-6 min
8 i lager
INGREDIENSER:
Vetemjöl och vatten.
Det finns inga recensioner än.
Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Ange destinationens URL
Eller länka till befintligt innehåll