The Book of Pasta

535,00 kr

En fräsch samling med över 150 autentiska och inspirerande pastarätter från Barillas berömda testkök

Pasta har gått från enkla rötter till att bli en av världens mest älskade maträtter. Denna mästarklass i Italiens mest ikoniska råvara presenterar 150 eleganta och förfinade recept, testade och fulländade av Barilla – världens ledande pastavarumärke.

Här hittar hemmakockar allt från enkla vardagsrätter till imponerande helgmiddagar och recept för alla tillfällen däremellan.

Denna mångsidiga och smakrika receptsamling rymmer säsongsbetonade, grönsaksbaserade rätter som mafaldine med escarole och oliver, bavette med bagna cauda och krispiga grönsaker samt fusilloni med zucchini, körsbärstomater och saltad ricotta. Här finns också traditionella klassiker som rigatoni all’amatriciana och penne rigate all’arrabbiata, tidlösa italienska favoriter som gemelli med pesto alla trapanese och spaghetti ai frutti di mare, samt spännande nyskapelser som papiri med prosecco och ostron och conchiglie rigate med lamm- och saffransragù.

Boken erbjuder recept för alla smaker, kosthållningar, budgetar och ambitionsnivåer – med vegetariska, veganska, mjölkfria, glutenfria och nötfria alternativ, liksom enkla rätter med fem ingredienser eller färre och snabba måltider som är klara på 30 minuter eller mindre.

Med stilren formgivning, levande matfotografi och lekfulla pastail­lustrationer innehåller boken även korta, träffsäkra texter om allt från tekniken bakom bronsträngpressad pasta till medelhavskosten och spaghettins roll i konst och film.

2 i lager

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.